Merkezimiz Tarafından TÜBİTAK 2242 Proje Yazma Eğitimi Verilecektir.

Ülkemizin bilim temelli bilgi ve teknoloji üretimi ile Milli Teknoloji Hamlesine ve bunun için ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynaklarının gelişimi süreçlerine katkı sağlamak amacıyla tasarlanan TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarının hedefi, üniversitelerde öğrenim görmekte olan ön lisans ve lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmektir. TÜBİTAK tarafından, proje yarışmasının dokuz kategoride ve 66 tematik alanda yapılması planlanmıştır. Projeler akademisyen hocalarımız danışmanlığında öğrencilerimiz tarafından hazırlanacaktır. Bölüm ve çalışma alanı fark etmeksizin tüm akademisyen hocalarımız projelere danışmanlık yapabileceği gibi, tüm öğrencilerimizde yarışmaya katılım sağlayabilirler.

Bu amaçla üniversitemizde akademisyen hocalarımıza ve öğrencilerimize yönelik eğitim programı düzenlenecektir. TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması eğitimi 25 Ekim 2022 Salı günü saat 15:00’da SCÜ Kadı Burhaneddin Salonu’nda, merkezimizde görevli Dr. Öğr. Üyesi Adem Uzun tarafından verilecektir.