Arş. Gör. Emine Seçil KARAMUKLU’nun “Öğrenciden Öğretmene Kapsayıcı Yaşantılar” Başlıklı Projesine TÜBİTAK 4008 Desteği

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümünden Arş. Gör. Emine Seçil Karamuklu’nun projesi TÜBİTAK tarafından desteklenecek. Arş. Gör. Emine Seçil Karamuklu’nun ‘‘Öğrenciden Öğretmene Kapsayıcı Yaşantılar’’ başlıklı proje önerisi TÜBİTAK 4008 Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı. Özel eğitim sınıfına devam eden hafif düzey zihinsel yetersizliği olan ortaokul öğrencileri ile hafif düzey zihinsel yetersizliği olan öğrencilerle çalışan öğretmenlere yönelik iki aşamalı olarak tasarlanan proje ülke genelinde desteklenmeye hak kazanan kırk iki proje arasında yer almıştır. İlgili proje, Üniversitemizde TÜBİTAK-4008 kapsamında desteklenmeye hak kazanan ilk proje önerisi niteliği taşımaktadır.

Hocamızı merkez olarak başarılarından dolayı kutluyoruz.