Doç.Dr. Ebru YABAŞ COST Aksiyonuna Dahil Oldu

Üniversitemiz öğretim üyesi Doç.Dr. Ebru YABAŞ, “CA20109-Modular Energy Islands For Sustainability and Resilience (MODENERLANDS)” ve “CA20126- Network for research, innovation and product development on porous semiconductors and oxides (NETPORE)” başlıklı iki farklı COST Action’una “Working Group Member” olarak Türkiye’den dâhil edilmiştir.
Alanında ön plana çıkan araştırma projeleri yürütücülerinin Avrupa düzeyinde oluşturulmuş aksiyonlara dâhil olmalarını sağlayan COST, araştırmacıların belirli bir konu çerçevesinde işbirliği yapmaları ve deneyim paylaşmaları için platform oluşturur. Öğretim üyemiz aralarında Almanya, İspanya, Fransa, İtalya, İngiltere, Amerika, İsveç, Portekiz gibi pek çok ülkenin bir araya geldiği adı geçen COST Action larında yer almış olup Üniversitemiz adına işbirlikleri çerçevesinde bilimsel araştırmalara katkılar sağlayacaktır.

Çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ediyoruz.