YÖK 100/2000 Doktora Bursiyeri Yasemin BOZKURT’a, TÜBİTAK BİDEB 2211/A – Genel Yurt İçi Doktora Burs Desteği

Üniversitemiz Metalürji ve Malzeme Mühendisliği ABD’nda, Optik-Elektrooptik-Fotonik öncelikli alanında, YÖK 100/2000 doktora bursiyeri olarak çalışmalarına devam eden doktora öğrencisi Yasemin BOZKURT Mühendislik Fakültesi Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Fazlı SÖZMEN danışmanlığında TÜBİTAK BİDEB 2211/A – Genel Yurt İçi Doktora Burs Programından 2021 yılı 2. döneminde desteklenmeyi hak kazanmıştır. Öğrencimiz aynı zamanda Prof. Dr. Fazlı SÖZMEN’in yürütücüsü ve Dr. Öğr. Üyesi Ebru YABAŞ’ın araştırmacısı olduğu “Lipozomal Bodipyzom Tasıyıcı Nanoveziküllerin Sentezi Karakterizasyonu ve Kanser Üzerine Etkilerinin in vivo Araştırılması” isimli TÜBİTAK 1001 projesinde burslu olarak çalışmaya devam etmektedir.

Kendilerini ve danışmanlarını kutlar başarılarının devamını dileriz.