Üniversitemiz Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Emre HASTAOĞLU “CA19124 – Rethinking Packaging for Circular and Sustainable Food Supply Chains of the Future” başlıklı COST aksiyonunun “WG2-Et ve Balık Ürünleri” çalışma grubuna ve “CA19145 – European Network for Assuring Food Integrity Using Non-destructive Spectral Sensors” başlıklı COST aksiyonunun “WG1-Gıda Endüstrisi Proses Kontrolü için İnovasyonlar” çalışma grubuna grup üyesi olarak seçilmiştir.
Akademisyenimize aksiyondaki çalışmalarında başarılar dileriz.
Cumhuriyet Üniversitesi Proje Destek Ofisi olarak COST Programı ve ilgili aksiyonlara dahil olabileceğinizi düşündüğünüz çalışma alanınızda bilgi almak ve aksiyonlara dahil olmak için merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz. COST programı ve ilgili aksiyonlara dahil olabilmeniz için sizlere her türlü konuda destek olmaktan Cumhuriyet Üniversitesi Proje Destek Ofisi olarak memnuniyet duyacağımızı belirtir, saygılar sunarız.