Üniversitemizin Eş-başvuran Olduğu AB Projesi Kabul Edildi

Sivas Bilim ve Sanat Merkezi’nin başvurduğu, Üniversitemizin de eş-başvuran olarak yer aldığı “Diamonds of The Steppe” adlı proje Avrupa Birliği tarafından kabul gördü. Merkezimize bağlı Proje Ofisinin de yazım aşamasında destek olduğu 158.000 Euro bütçesi olan proje 18 ay sürecek. Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile Sivas İl Özel İdaresi’nin de yer aldığı projenin genel amacı, Sivas’ta Özel Yetenekliler Eğitiminin kalitesini artırmak amacıyla tüm paydaşların katımını sağlayacak yeni modeller, teknikler ve metodolojiler uygulamak, öğrencilerin potansiyellerini üst düzeyde kullanmalarına yardımcı olmak, eğitim ve öğretimin kalitesinin artırılmasına katkı sağlamaktır. Projede üniversitemizden birçok akademik personel de görev alacak.