Üniversitemiz Eğitim Fakültesinden bu sene mezun olan öğrencimiz Şerife ÖZELMA Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Serkan BULDUR danışmanlığında hazırladığı proje ile TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek programları Başkanlığı tarafından düzenlenen 2238 Girişimcilik ve Yenilik Yarışmasının Bölge Sergisinde dereceye girerek Üçüncülük ödülü kazandı.
“Sınavımla Başbaşayım” başlıklı proje Üniversitemiz Proje Destek Ofisinin 2017 yılında düzenlemiş olduğu “Benim de Bir Fikrim Var” isimli proje yarışmasında da ikincilik derecesi almıştı.
TÜBİTAK tarafından başarı belgesi ve para ödülü ile ödüllendirilen projede; Görme Engelli öğrencilerin girmiş oldukları sınavlarda yardımcı/okuyucu görevlilere ihtiyaç duymadan sınavları tamamlayabilmeleri amacıyla bir cihaz tasarımı yapıldı.

Mezunumuzu kutluyor başarılarının devamını diliyoruz