“Benim İşim Girişim” İş Fikri Yarışması

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ve Erciyes Teknopark A.Ş. tarafından birlikte organize edilen “Benim İşim Girişim” iş fikri yarışması ile bölgemizde teknoloji geliştirme içerikli, ticari değer taşıyan, yenilikçi iş fikirleri olan girişimci adaylarının, ekipleri ile birlikte iş fikirlerini hayata geçirmelerinin teşvik edilmesi amaçlanmaktadır.

Bu yarışma ile başvurular alınacak yenilikçi iş fikirleri arasından en uygun olanlarının seçilerek bir prototipe dönüştürülmesi için malzeme ve hizmet alımları kalemlerinde finans desteği sağlanacaktır. Ayrıca iş fikri sahibi girişimci adaylarına Kayseri’de kurulu bulunan ve Teknopark tarafından işletilen girişimcilik merkezi olan Sera adlı ön kuluçka ve kuluçka hizmetleri de sunulacaktır.

İş fikri yarışmasına, artırılmış gerçeklik, bilgi güvenliği, bulut servisleri, biyoloji, eğitim teknolojileri, finansal teknolojiler, giyilebilir teknolojiler, görüntü işleme, gıda teknolojileri, nesnelerin interneti, sağlık teknolojileri, robotik çözümler, tarım teknolojileri, temiz enerji, yazılım vb. ve diğer alanlara ait teknolojik iş fikirleri ile başvuru yapılabilmektedir.

BAŞVURU KRİTERLERİ
  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı
  2. Teknoloji tabanlı, gerçekleştirilebilir, yenilikçi ve ticari değere sahip iş fikri sahibi
  3. 1 Ekim 2018 tarihi itibariyle 18 yaşından gün almış
  4. Hali hazırda herhangi bir şirketin ortaklık yapısında yer almayan kişiler başvurabilecektir.

Detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Post Author: pdo

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir