Sivas İli’nin Sorunları, Eksiklikleri ve Potansiyelinin Belirlenmesi Toplantısı Bildirileri

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi
“Sivas İli’nin Sorunları, Eksiklikleri ve Potansiyelinin Belirlenmesi Toplantısı: Olası Proje ve Kaynakları Açısından Genel Bir Değerlendirme” Toplantısı
12 Nisan 2018
(Kaynak:www.sivas.bel.tr)

Merkezimiz tarafından ilimiz Sivas’ın sorunlarının, eksikliklerinin ve potansiyelinin belirlenmesine katkıda bulunulmasına yönelik olarak Cumhuriyet Üniversitesi Sivas Araştırmaları Uygulamaları ve Araştırma Merkezi’nin de (CÜSAM) katkılarıyla, Sivas’la ilgili Fen, Sağlık, Sosyal, Eğitim ve Mühendislik-Mimarlık alanlarında araştırmalar yapan istekli tüm araştırmacı, idari personel ve öğrencilerimizin katkılarıyla “Sivas İli’nin Sorunları, Eksiklikleri ve Potansiyelinin Belirlenmesi Toplantısı: Olası Proje ve Kaynakları Açısından Genel Bir Değerlendirme” başlıklı toplantı 12 Nisan 2018 günü Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Taşkın, Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. Kaan Şevki Kavak, Cumhuriyet Üniversitesi Sivas Araştırmaları Merkezi Müdürü Prof.Dr. Adnan Mahiroğulları ve katkısı olan öğretim elemanlarımız katılmış olup listesi bu rapordaki Ek’li dosyada verilmiştir.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sivas Toplantısı