020/R2 Erasmus+ Gençlik Programı KA105 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği ve Avrupa Dayanışma Programı Kapsamında Üniversitemizin Projesi Kabul Gördü

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından hazırlanan ve Türkiye Ulusal Ajansına Üniversitemiz adına sunulan “Birlikte Daha Güçlüyüz” başlıklı European Solidarity Corps (ESC) 2020/R2 Erasmus+ Gençlik Programı KA105 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği ve Avrupa Dayanışma Programı projesi kabul edilmiştir. Proje kapsamında 16.410 Euro destek alınmıştır. Proje çerçevesinde 6 öğrencimiz Portekiz Bragança şehrinde bulunan SOPRO kurumunda 2 ay süreyle gönüllülük faaliyeti gerçekleştirecektir. Üniversitemize hayırlı olmasını temenni ederiz.