Prof. Dr. Yavuz Siliğ’in, TÜSEB Projesi Kabul Edildi

Prof. Dr. Yavuz Siliğ’ in, TÜSEB BİREYSEL VE DÖNÜŞÜMSEL TIP ALANI UYGULAMALI PROJE İŞBİRLİĞİ PROJESİ kapsamında (2020-BT-02) “Akromegali, Bipolar Bozukluk, Böbrek Kanserleri (Böbrek Renal Hücreli Karsinom, vd.), Major Depresif Bozukluk, Major Depresif Bozukluk, Obezite, Panik Bozukluğu , Primer hiperparatiroidi , Pulmoner Emboli ve Tromboemboli, Testis Tümörleri, Tiroid hastalıkları (Hipertiroidi vd.), Tiroid hastalıkları (Hipertiroidi vd.), Tüberküloz “ Konulu 720.000 TL bütçeli proje önerisi kabul edilmiştir.

Proje ekibinde Dr. Öğr. Üyesi Ayça TAŞ, Prof.Dr. Sulhattin ARSLAN, Prof. Dr. Gökhan GÖKÇE, Doç.Dr. Sinan SOYLU, Prof. Dr. Nesim KUĞU, Dr. Öğr. Üye. BARIŞ SARIAKÇALI, Dr. Öğr. Üye. Gülhan DUMAN, Tuğba AĞBEKTAŞ,(Dr. Öğrencisi), Zuhal TUNÇBİLEK,(Dr. Öğrencisi) bulunmaktadır.

Yine aynı Hocamızın (BT-01) “Beyin Tümörleri, Kolon ve Rektum Kanserleri, Mide Kanserleri ve Tiroid Kanserleri hastalığı ve Akciğer kanseri“ Konulu TUSEB Proje önerisi de kabul edilmiş olup bütçesi 450.000 TL’dir. Bu projenin ekibi ise;

Dr. Öğr. Üyesi Ayça TAŞ,Prof. Dr. Ömer TOPÇU, Prof. Dr. Ünal ÖZÜM, Prof.Dr. Hatice Reyhan EĞİLMEZ, Prof.Dr. Hatice ÖZER, Doç.Dr. Ersin TUNCER, Doç. Dr. Zekiye HASBEK, Doç Dr. Erol ÇAKMAK, Dr. Öğr. Üyesi Tülay KOÇ, Dr. Öğr. Üyesi Mahmut UÇAR, Dr. Öğr. Üyesi Mukaddes YILMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Gülhan DUMAN, Dr. Öğr. Üyesi Eda ERDİŞ, Zuhal TUNÇBİLEK (Dr Öğrencisi), Tuğba AĞBEKTAŞ (Dr Öğrencisi)’ tan oluşmaktadır

Hocamızı ve ekiplerini kutlar başarılarının devamını dileriz.