Akademik Veri Yönetim Sistemi (AVESİS) Üniversitemize Hayırlı Olsun

ÜNİVERSİTEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR GÜN..

Rektörlüğümüzün öngörüsüyle Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak sunduğumuz ve BAP birimi tarafından kabul edilen “Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Ar-Ge Potansiyelinin Araştırılması ve Geliştirilmesi” başlıklı projemiz kapsamında 35 üniversite tarafından halen kullanımda olan ve üniversitemize kazandırılıp bugün tanıtım amaçlı sunumu gerçekleştirilen Akademik Veri Yönetim Sistemi’ nin (AVESİS) Üniversitemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Eminiz ki bu sistem akademik veri potansiyelimizin ortaya çıkarılması, değerlendirilmesi ve yönetilmesi hakkında bir farkındalık yaratacak ve akademisyenlerimiz üzerinde de daha verimli bilimsel faaliyetlerin gerçekleştirilmesi yolunda motivasyon sağlayıcı çok olumlu bir etkisi olacaktır.

Söz konusu sistemlerle ilgili 25 Aralık Çarşamba günü saat 10.00’da Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda çok sayıda akademisyenin katıldığı bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.