Merkezimizden TÜBİTAK Projesi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve özgün fikir sahibi olarak, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte TÜBİTAK TEYDEB (Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı) 1503 Proje Pazarları Destekleme Programına birlikte sunduğumuz ve Sivas Valiliğimizin de maddi kaynak ve proje ekip desteği verdiği “Tarım, Gıda ve Biyoteknoloji’de Ar-Ge ve Yenilik Proje Pazarı 2019” başvurumuz TEYDEB tarafından kabul edilmiş olup Sivas ilimiz sınırları içerisinde söz konusu alanlardaki tüm fikir sahiplerini sunum formatına getireceğimiz projelerini, akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve girişimcilerimizle birlikte 24-26 Ekim 2019 tarihlerinde üniversitemiz Kültür Merkezi’nde bir araya getiriyoruz.

Çiftçilerimiz, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizi düzenleyeceğimiz ödüllü proje fikir yarışmalarına katılımları konusunda yüreklendiriyoruz. İl içinde zaten en başından beri iletişim halinde bulunduğumuz tarım, gıda ve biyoteknoloji konularındaki her türlü kamu, özel kurum ve kuruluşundan yetkilileri ve tabii ki bu konularda yatırım yapmak isteyen girişimcilerimizi de bu etkinlikte görmek istiyoruz.

Bu proje başvurumuzda en başta Sayın Valimiz Salih Ayhan, Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Alim Yıldız, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Mustafa Eken, Sivas İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Seyit Yıldız, TKDK İl Müdürü Sayın Muhammed Ali Genç ve Ziraat Odası Başkanı Sayın Hacı Çetindağ olmak üzere verdikleri destek için çok teşekkür ediyoruz.

Etkinliğimizin tüm dünyada ve ülkemizde oldukça önemli bir konumda olan tarım, gıda, ve dolaylı olarak da iklim değişikliği konularında ilimizde bir farkındalık yaratacağına inanıyoruz.

https://pdo.cumhuriyet.edu.tr/

Etkinlik Organizasyon Komitesi:
Prof.Dr. Kaan Şevki Kavak (Merkez Müdürü)
Doç.Dr. Tolga Karaköy (Sivas MYO Öğretim Üyesi)
Dr. Öğretim Üyesi Yunis Torun (KÜSİ Temsilcisi)
Dr. Öğretim Üyesi Şebnem Özdemir (İletişim Fakültesi, Sivas TSO Akademik Danışmanı)
Öğr. Gör. Abdullah Mısırlıoğlu (Merkez Müdür Yrd.)

Post Author: pdo

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir