Üniversitemize 4 Alanda 100/2000 YÖK Doktora Burs Programı

2019-2020 eğitim-öğretim yılı için başvurularını duyurup aldığımız 7 ayrı öncelikli alanda YÖK’e ilettiğimiz ve takip ettiğimiz 100/2000 YÖK Doktora Burs programından 4’ü olan Osmanlı Müsseseleri ve Medeniyet Tarihi’nden 3, Optik Elektrooptik Fotonik’ten 3, Hemşirelik’ten 5 ve Bitki Genetiği-Tarımsal Biyoteknoloji’den de 3 olmak üzere toplam 14 doktora öğrencisinin bu kapsamda desteklenmesi YÖK tarafından uygun bulunmuştur.
İlgili dallarda başvuru dosyalarını hazırlayan Doç.Dr. Ahmet Yüksel, Prof.Dr. Fatih Ungan-Doç.Dr. Ali Özer ve Dr.Öğretim Üyesi İlkay Demir, Prof.Dr. Şerife Karagözoğlu ve Doç.Dr. Tolga Karaköy olmak üzere ilgili programa katkı verecek diğer tüm öğretim üyelerimizi kutlar bursu alacak öğrencilere başarılar dileriz.

İlgili prosedür merkezimiz tarafından önümüzdeki hafta içinde sorumlu akademisyenlerimize bildirilecektir.