TÜBİTAK Başkan Danışmanı Prof.Dr. Feza Korkusuz Tarafından TÜBİTAK Projeleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

TÜBİTAK Başkan Danışmanı Prof.Dr. Feza Korkusuz tarafından 18 Ekim 2018 tarihinde üniversitemiz Kültür Merkezi’nde TÜBİTAK ARDEB 1001, 1002, 1005 ve 3501 programlarında yapılan tüm güncellemeler hakkında bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Çok sayıda akademik, idari personelin ve öğrencilerin katılım sağladığı toplantıda Sayın Korkusuz, akademisyenlerin ve öğrencilerinde sorularını cevapladı. Toplantı sonunda Rektör Danışmanı Dr.Enis Baha BİÇER tarafından Prof.Dr. Feza Korkusuz’a teşekkür belgesi verildi. Merkez müdürümüz Prof.Dr. Kaan Şevki Kavak tarafından da Sayın Korkusuz’a çiçek takdim edildi.