1003-Öncelikli Alan Çağrılarının 2018 Yılı 1. Aşama Sonuçları Açıklandı. Üniversitemizden 4 Öğretim Üyesi farklı alanlarda ilk aşamayı geçti.

Üniversitemiz İnfeksiyon Hastalıklar Öğretim Üyesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazif Elaldı, 1003 – ÖNCELİKLİ ALANLAR AR-GE PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI “1003-SAB-TANI-2018-1 YENİLİKÇİ TANI KİTLERİ” ÇAĞRISI başlığı altında hem kendi projesi hem de araştırmacı olarak bulunduğu 2. projeyle ilk aşamayı geçmiştir.

Üniversitemiz CÜTAM koordinatörü ve İmranlı Meslek Yüksek Okulu üyesi Dr. Öğretim Üyesi Ebru Yabaş 1003 – ÖNCELİKLİ ALANLAR AR-GE PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI “1003-ENE-GUNS-2018-1 YENİ NESİL GÜNEŞ HÜCRE SİSTEMLERİ” başlığı altında ilk aşamayı geçmiştir.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mesut Bütün, 1003 – ÖNCELİKLİ ALANLAR AR-GE PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI “1003-SBB-EGTM-2018-2 ÖĞRETMEN NİTELİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ YOLUYLA EĞİTİM KALİTESİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ” ÇAĞRISI başlığı altında ilk aşamayı geçmiştir.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Dr. Öğretim Üyesi Fatih Ada,1003 – ÖNCELİKLİ ALANLAR AR-GE PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI “1003-SAB-TTIP-2018-1 KARDİYOVASKÜLER HASTALIKLAR” ÇAĞRISI başlığı altında ilk aşamayı geçmiştir.

Kendilerini kutlar 2. aşamada da bu başarılarını dileriz.