2. Öğrenci Proje Fikri Yarışmasında Dereceye Girenler Belli Oldu

Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bağlı Proje Destek Ofisi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Öğrenci Proje Fikir Yarışması’nda dereceye giren projelere ödülleri yapılan törenle verildi (18 Mayıs 2018). Cumhuriyet Üniversitesi Vakfının desteğiyle ilk üçe giren öğrenciler sırasıyla 2000, 1000 ve 500 TL ile ödüllendirildi.

Toplam 47 projenin baş vurduğu yarışmada ilk elemeyle kalan 17 proje sunumları sonucunda ödül alan ilk üç proje belirlendi.

Söz konusu proje fikirler arasından birincilik ödülü, “Taşıtlarda Tümleşik Çalışan Termoelektrik Jeneratörü İle Atık Isı Enerjisinden Elektrik Enerjisinin Elde Edilmesi“ başlıklı proje ile Teknoloji Fakültesi 4. Sınıf öğrencileri Emin BOLA, Ahmet SARIDOĞAN, Murat Köse, Gözde ÇELİK, Kadir KONDUR ve Kaan Tayfur TİTİZ’e verildi.

İkinci olan proje fikri ise Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümü öğrencilerinden Senem BOZGEYİK, Arife Büşra ŞENSOY, Gizem CAN, Nurcan ÇOBANOĞLU, Yeşim DELLAL, Melike İKİZEK, Esra KUZU tarafından “Kadınların Toplumsal Cinsiyet Rollerinin Psikolojik Uyum İle İlişkisinin Üç Farklı Kuşakta İncelenmesi“ başlıklı projeyle layık görüldü.

Sivas Meslek Yüksek Okulu’nda “Halit KÖKSAL“ ise “İkramlık“ başlıklı proje fikriyle üçüncülük ödülünü aldı.

Yapılan törende önce dereceye giren ödüllerin birer sunumu yapıldı ve ödüller Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. Kaan Şevki Kavak, Teknoloji Fakültesi Dekanı Sezai Elagöz, Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Enis Baha Biçer, Vakıf Genel Sekreteri Mahmut İnat, Edebiyat Fakültesi Dr.Öğretim Üyesi Yeliz Kındap Tepe ve Sivas MYO Dr. Öğretim Üyesi Bora Öz tarafından verildi.

 

Post Author: pdo

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir