Afrika ile Yeşil Dönüşüm ve Enerjiye Erişim Ortaklığının Hızlandırılması

Hibe Başlığı (İngilizce)
Accelerating the Green Transition and Energy Access Partnership with Africa
Bütçe
40.000.000 EUR
Proje Başına Hibe
Sektör
BİLİM, ARAŞTIRMA, AR-GE, İNOVASYON, ÇEVRE VE İKLİM
Program
HORIZON 2020
Yayınlanma Tarihi
19/10/2020
Son Başvuru Tarihi
26/01/2021
İçerik (Türkçe)

AMACI

Bu proje, Afrika’da sürdürülebilir kalkınma büyümesi ve ekonomik dönüşümü sağlamak için yenilikçi, uygun fiyatlı ve verimli yenilenebilir enerji çözümlerinin benimsenmesini desteklemeyi amaçlamaktadır.

Projenin amacı sadece ekonomik değil, aynı zamanda çevresel, sosyal ve sağlıksal açıdan da faydalar sağlamaktır. Pazar tutundurmasını ve teknolojilerin sürdürülebilir bir şekilde konuşlandırılmasını kolaylaştırmak için, Ar-Ge politikalarının kapasite geliştirme ve uygun finansman çözümleri ile birleştirilmesi gerekmektedir. Projenin eylemleri, Afrika’nın sosyal, ekonomik ve çevresel bağlamlardaki diğer teknolojilere / çözümlere kıyasla iklim uyumunu dikkate alan yenilikçi, sürdürülebilir enerji çözümlerini yansıtmalıdır.

UYGUNLUK KRİTERLERİ

Tüm teklifler, 1290/2013 sayılı Katılım Yönetmeliği’nde belirtilen uygunluk koşullarına uygun olmalıdır. Ayrıca, bu Çalışma Programı kapsamındaki eylemler için teklif başvuruları, çağrı koşullarında tamamlanmadıkları veya değiştirilmedikleri sürece Ek C’de belirtilen uygunluk koşullarına uygun olmalıdır.

Detaylı bilgi için ve proje ortağı aramak için lütfen tıklayınız.

Post Author: pdo

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir