Prof.Dr. Kemal Özgür Hastaoğlu’nun Öğrencilerine TÜBİTAK Stajyer Programı Kapsamında Burs Desteği

Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Öğretim Üyemiz Prof.Dr. Kemal Özgür Hastaoğlu, ” YAPAY AÇIKLIKLI UZAY RADAR VERİLERİNDEN PERİYODİK YÜZEY HAREKETLERİN BELİRLENEREK HIZ KESTİRİM DOĞRULUĞUNUN ARTIRILMASI ” başlıklı TÜBİTAK ARDEB projesine TÜBİTAK Stajyer Araştırmacı Programı’ndan, 3 (üç) lisans öğrencisi için Şubat 2023’e kadar burs sağlamıştır.
Kendisini kutlar başarılarının devamını dileriz.
Not:Bursiyer adaylarının dahil olmak istediği projeyi belirledikten sonra STAR Program Çağrı Duyurusunu ve Star Program Web Sayfasını ziyaret ederek başvurusunu tamamlaması gerekmektedir. Projelerin bursiyer kotası bulunduğundan alternatif seçimlerin olması önerilmektedir.
İlgili Web Sayfası: