Ufuk 2020’de Türkiye – II Projesi Açılış Etkinliği

3 milyon 790 bin Avro bütçesiyle “Ufuk 2020’de Türkiye – II” Projesi’nin Açılış Etkinliği 9 Nisan 2019 tarihinde yapılacaktır. İlgili proje Türkiye’nin bilim, teknoloji ve yenilikler alanlarında kapasitesini güçlendirmeyi ve Türkiye Araştırma Alanı’nın Avrupa Araştırma Alanı’na entegrasyonunu kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. TÜBİTAK faydalanıcılığında yürütülecek projenin hedefi Türkiye’den kurum ve kuruluşların `Araştırma ve Yenilikler` alanlarında Avrupa Birliği Çerçeve Programı olan Ufuk 2020’ye katılımının artırılmasıdır. İşbu proje, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmekte olup, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı projenin Sözleşme Makamı’dır.

Açılış Etkinliği’nin düzenleneceği yer ve tarih:

Limak Ambassadore Otel

Gaziosmanpaşa Mahallesi, Boğaz Sk. No:19,

06700 Çankaya/Ankara

9 Nisan, 2019

Salı

11:00-13:00

Kayıt Başlangıç: 10:30

Konferansa katılacak seçkin konuklarımızın arasında; TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Sn. Hasan MANDAL, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Sn. Gabriel Munuera VINALS, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sn. Mehmet Fatih KACIR ve Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı temsilcisi yer almaktadır.

Açılış etkinliğine katılım göstermek için sayfasından kayıt olmak zorunludur (Katılım formu doldurmayan katılımcıların etkinlik günü kayıt yapma imkanı olmayacaktır)

Etkinlik gündemi için tıklayınız.

https://ufuk2020.org.tr/tr/haberler/ufuk-2020de-turkiye-ii-projesi-acilis-etkinligi?fbclid=IwAR3Ch___LU7twIxwxUdWW-1ucKWHMlwgpq3IXpuDLVbLcrDakuKWKtmETA8

Post Author: pdo

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir